Hinnat laskivat


Kaikkien levyjen hinnat laskivat hieman. Käy tutustumassa tarjontaan Levykaupassa.


(14.9.2013) 
"Äidin uudelle" julkaistiin singlenä


Myydään lasten polkupyörä! –albumilta on lohkaistu single. Se on Venla Lankisen hienosti tulkitsema ”Äidin uudelle”. Käy kuuntelemassa vaikka Spotifyssa tai iTunesissa.

(14.9.2013)

 

 

 

 
 

 

Myydään lasten polkupyörä!


Joukon vuosia työn alla ollut PERHEMUSIIKKILEVY on vihdoin myynnissä.

Näissä lauluissa käsitellään jokaiselle lapsiperheelle tuttuja tilanteita tyyliin ”Onko pakko lähtee mökille”. Joukon lisäksi levyllä laulaa kaksi hienoa nuorta laulajaa, Venla Lankinen ja Lenni Purokuru.

Soittajina vanhat tutut Olli Haavisto, Janne Louhivuori, Pepe Ahlqvist, Jouko Laivuori, Safka Pekkonen, Sakari ja Mikko Löytty.

Osta omasi levykaupasta!

Laulujen soinnut voit ladata tästä!

Levy on myös oiva myyntituote koulu- ja muille ryhmille. Lue lisää!

(25.6.2013)
Soittoa ja seiväshyppyä tuotti vammaisurheilulle kolme tonnia


Jouko Mäki-Lohiluoma ja Jarmo Hakanen kävivät Helsingissä luovuttamassa paksun nipun seteleitä (3170€) Suomen Vammaisurheilu ja –liikunta VAUry:lle.

Yhdistyksen puolesta lahjaa vastaanottivat Pertti Pousi ja Eija Kangas-Virtanen. Rahat olivat peräisin Pirkkahallin tapahtuman (16.1.10) lipunmyynnistä ja muutamasta suoraan tilille tehdystä lahjoituksesta vähennettynä parilla pienellä menoerällä (esim. soittajien polttoainekuluja ja kalasopan tekotarpeita).

Lippuja myytiin 375 kpl (ne olivat perhelippuja, ihmisiä paikalla oli n.800). Ensimmäistä kertaa kävi niinkin, että vielä pois lähtiessä ovella kyseltiin, että ”Mistäs niitä lippuja saa ostaa, kun taisimme tulla väärästä ovesta ja meiltä jäi ostamatta, ja näin hienot juhlat oli!”

Kiitämme vielä sponsoreitamme (Suomen urheiluliitto, Raita Sport Oy, Tampereen Kaupunki, Nivamedical Oy, Janne Louhivuori), sekä kaikkia mukana olleita.

(12.3.2010)

 Jymyhienosti onnistunut Soittoa ja seiväshyppyä -juhla


Joukon 50v-juhlaa vietettiin Pirkkahallissa 16.1.10.

Väkeä paikalle oli saapunut n. 800 ihmistä, soitto soi ja Jouko rökitti vieraansa uudella 50-vuotiaiden suomenennätystuloksella 420.

Kiitämme kaikkia mukana olleita tuestanne Suomen vammaisurheilu ja -liikunta VAUry:lle.

Ohessa katseltavaksenne entisen huippukymmenottelijan Esa Jokisen ottamia kuvia, joista välittyy mainiosti juhlan jymyhieno tunnelma.

Myös Anssi Mäkinen otti hienoja kuvia, niitä voi käydä katsomassa osoitteessa:

http://anselmus.kuvat.fi/kuvat/Yleisurheilu/
Vuosi+2010/

Myös TV2 teki juhlasta pienen jutun, joka on nähtävissä helmikuun puoliväliin asti osoitteessa:
http://areena.yle.fi/video/686469.

Pätkä tulee pikaluistelun välissä kohdassa 51 min 35 sek.

(17.1.2010)

 

 

 

 

 

 

 

 


 Transitmies -video

Elokuun puolivälissä kuvattiin Siuronkosken maisemissa Transitmies -video. Kosken rannalta löytyi lujaa tekoa oleva esiintymislava ja kaksi sensuellia taustalulajatarta. Takaa-ajokohtauksissa oli käytössä Transitin lisäksi Joukon toinenkin tyylikulkupeli, Datsun tonni vm –70.

Videosta tulee karaoke-levyn kuvitusmateriaalia, ja se ilmestynee myös myyntiin näille nettisivuille syksyn mittaan.

 

Jouko perusti Perheyrityksen

Syksyllä -07 Jouko rupesi kirjoittamaan uusia lastenlauluja ja kyseli aiheita lapsiltaan. Lopputuloksena oli nivaska aikuisille suunnattuja lauluja, joissa lapset opettavat omia vanhempiaan tähän tapaan: ”Onko pakko lähteä kesämökille? Se on sun juttusi, mulla olisi omat juttuni... Voitko silittää päätä ja tilittää viikkorahan... ja älä ny koko ajan kysele siinä, vaikka hyvää tarkoitatkin.” Tosin muutamissa lauluissa lapsia katsotaan myös aikuisen näkökulmasta.

Levy tehdään samojen ammattimiesten voimin, kuin Läpileikkaus- ja Transitmies -levykin. Äänitykset on jo aloitettu. Mutta keikoille lähtee isän ja lasten Yhden Joukon Perheyritys, jonka kokoonpano on seuraava:

Jouko Mäki-Lohiluoma, jalkarummut/kitarabasso/huuliharppu/laulu
Vilma Lankinen, piano/laulu
Aapo Lankinen, tuplapedaalirummut/lyömäsoittimet/kitara
Venla Lankinen, polkuharmooni/nokkahuilu/viulu/laulu

Keikoilla luvassa siis svengaavaa kantrirokkia, moniäänistä laulua, vitsikkäitä ja liikuttavia lauluja, ja kahden rumpusetin jytinää! Ja keikan jälkeen bändi ei lähde kaljalle, vaan jätskille.


Kauppaan saatiin paitoja!

Transitmiehen maailmanvalloituksen innoittamana (laulu on soinut jo Ruotsissakin, Sisuradion kanavalla) aloitetaan nyt myös oheistuotemyynti.

Ensimmäisenä aletaan myydä T-paitoja, joiden helmassa on Transitmies Jouko Mäki-Lohiluoman öljynvaihdon tuoksinassa kirjoittama nimikirjoitus ja sormenjäljet.

Käy tekemässä tilauksesi levykaupassa!
Transitmies julkaistaan virallisesti

Joukon jo pieneksi hitiksi nousseen Transitmies -levyn julkaisukeikka on ravintola Kujakollissa Pispalassa su 20.1. klo 18.00.

Esiintymiskokoonpanona on Yhden Joukon Yhtye vahvistettuna kahdella ihan oikealla soittajalla: Ilkka Niemi, viulu ja Teppo Nuorva, sähkökitara. Molemmat miehet ovat mukana soittamassa myös levyllä.

Keikalla bändi soittaa ensin Transitmies -levyn 13 biisiä samassa järjestyksessä, kun ne ovat levyllä, ja sitten muuta mukavaa musaa, kunnes pyydetään lopettamaan.

Illan mittaan kuullaan ainakin CCR -musaa suomenkielisillä teksteillä, Juicea, Tuomari Nurmiota, J.Karjalaista, Teppo Nuorvan lauluja, ja Hurriganesia. Ja Satumaa -tango, joka on laulettava jokaisessa tilaisuudessa, jossa kaksi tai useampi suomalainen kokoontuu.

Hernekeittoa tarjolla 100:lle ensimmäiselle.Transit mies levy
Saatavilla levykaupasta:
Transitmies

Nimilistasta nousemassa kansanliike

Joukon nettisivullaan aloittamalla radioasemille osoitetulla vetoomuksella on jo yli 2000 allekirjoittajaa.

Vetoomuksessa toivotaan uutta radiokanavaa, jolle toimittajat voisivat valita soimaan uutta tekstivetoista laulumusiikkia soittolistoista piittaamatta.

Samaan aikaan Joukon Transitmies -biisi on mukana Radio Suomen soittolistalla, ja soi päivittäin. Erikoinen tilanne.


 
The Plugless vuoden katutähdeksi

Joukon rumpaloima The Plugless -yhtye voitti "Vuoden katutähti" -tittelin Joensuussa 13.-14.7.07 järjestetyssä vuotuisessa "Alanko katutähdeksi" -kilpailussa. Kilpailu on osa Ilosaari -rokin ohjelmaa. Onnittelemme.


 
Läpileikkaus -kokoelma ilmestynyt

Läpileikkaus -levylle on koottu on tärkeimmät Joukon 15-30 -vuotiaana kirjoittamat gospelkappaleet:

Hienoin mies jonka tunnen, Koivunlehti, Ruumiinavaus, Virtanen kirkossa, Jeesus kirstus, Dulce est pro patria mori, Itketkö sinäkin Jumala, Työmiehen siunaus, Viikatemies, Vielä enemmän kuin muita, Rock and rollin synty, Iltalaulu.

Jouko tuli aikoinaan tunnetuksi näiden laulujen omintakeisten tekstien ansioista. Musiikillisesti levy on ikään kuin suomalaiseen suuntaan väännettyä kantrirokkia.

Tason takaavat seuraavat eturivin ammattilaisemme:

Rummut: Sakari Löytty, Karo Sampela / Basso: Mikko Löytty, Risto Blomster / Kitara: Nipa Niilola, Janne Louhivuori, Jarkka Rissanen, Timo Seppänen, Teppo Nuorva / Piano ja harmooni: Jouko Laivuori / Pedal steel: Olli Haavisto / Klarinetti: Kari Kriikku / Haitari: Antti Paalanen / Saha: Jouni Salo / Taustalaulu: Teppo Nuorva, Päivi Portaankorva, Jaakko Löytty, Mikko Alatalo, Tiina Pitkänen, Vilma Lankinen.


Läpileikkaus levy
Saatavilla levykaupasta:
Läpileikkaus - gosbelbiisit 75-90